Arkidioqeza metropolitane Tiranë-Durrës

IPESHKVI DIOQEZAN

 

Sh. Tij Mons. George Frendo, OP, arqipeshkëv



Kisha "Shna Ndou" - Tiranë

(kisha filiale: "Shën Mëhilli" - Babbru, "Shën Jozefi" - Kodra e Kuqe, Allias (qëndër bariotre)

Fra Flavio Cavallini, guardian, famullitar

 

Kisha "Shën Koll" - Bizë

(kishë filiale: "Shën Jozef" - Hamalle, "Shën Pjetri" - Shën Pjetër, "Shën Vllash" - Draç, Shkall, "Shën Prenda" Armath (qëndër baritore)

Fra Landi Jaku, administrator dhe përgjegjës

 

Kisha "Shën Mëhilli" - Laç

Fra Sokol Pepushaj, famullitar

 

kishë filiale:

"Kisha e shna Ndout të Padovës" - Laç-Sebaste

Fra Prelë Gjurashaj, guardian dhe rektor

 

"Shën Teodor" - Delbnisht

Fra Sokol Pepushaj, përgjegjës