•  MINISTRI GJENERAL - Fra Massimo Fusarelli, OFM  

 

 • Vikari Gjeneral - Fra Ignacio Ceja Jiménez, OFM

 

 • Fra Konrad Grzegorz Cholewa, OFM
 • Konferencat e Polonisë, Ukrainës, Sllovakisë, Sllovenisë, Kroacisë, Bosnjës dhe Hercegovinës

 

 • Fra John Wong, OFM -

 • Konferencat e Azisë dhe Oqeanisë 

 

 • Fra Joaquin Echeverry, OFM
 • Konferencat e Amerikës Qendrore, Karaibeve dhe Meksikës

 

 • Fra Victor Luis Quematcha, OFM -

 • Konferencat Afrikane 

 

 • Fra Jimmy Zammit, OFM
 • Konferencat anglofone: USA, Kanada, Irlandë, Mbretëria e Bashkuar, Malta, Lituania

   

 

 • Fra Cesare Vaiani, OFM

 • Konferenca e Italisë, Shqipërisë, Spanjës dhe Portugalisë

   

 

 • Fra Albert Schmucki, OFM

 • Konferenca e Evropës Qendrore, Hungarisë dhe Transilvanisë

   

 

 • Fra César Külkamp, OFM

 • Konferenca e Brazilit, Kono Sur dhe Bolivariana