Letra e Ministrit gjeneral drejtuar Vëllezërve të Urdhrit, më 29.11.2020:

Letra e Ministrave gjeneralë françeskanë 

me rastin e 800-vjetorit të Rregullës së pavulosur (1221-2021):

Të jetojmë dhe të ndjekim

Letra e Vikarit Gjeneral OFM, fra Julio César Bunader:

- Tërmeti në Shqipëri

Letra e Ministrit gjeneral të Urdhrit të Vëllezërve Minorë për 800 vjetorin e takimit mes Shën Françeskut dhe Sulltanit el-Malik al-Kamilit:

- Shën Françesku dhe Sulltani