COMPINEWS është Lajmëtar i Konferencës së Ministrave provincialë OFM të Italisë dhe Shqipërisë (COMPI). COMPINEWS është menduar si një mjet komunikimi dhe bashkëndarjeje të thjeshtë e të shpejtë të jetës dhe misionit të Urdhrit në provincat e Konferencës. 


Download
CompiNews 02/2021
COMPINEWS 03.pdf
Adobe Acrobat Document 2.7 MB
Download
CompiNews 01/2021
COMPINEWS 02.pdf
Adobe Acrobat Document 394.9 KB
Download
CompiNews 12/2020
COMPINEWS 01.pdf
Adobe Acrobat Document 1.7 MB