Panairi i librit 2018

Më datën 14 nëntor 2018 novicët fra Kolë Thaqi, fra Anton Selitaj dhe fra Tome Bushpreni, bashkë me mësuesin e tyre fra Marko Ešegović, shkuan në “Panairin e librit 2018” që zhvillohet në Pallatin e kongreseve në Tiranë.

 

Në Panairi e librit ishin shumë shtëpi botuese të librave që kishin ngrehur stendat për të prezantuar librat e tyre. Midis këtyre stendave ishte edhe stenda e Botimeve françeskane të cilët kishin  nxjerr shumë botime të librave të autoreve të mëdhenj françeskan si Àt Gjergj Fishta, Àt Anton Harapi, Àt Shtjefen Gjeqovi etj.

 

Panairi i librit është i hapur deri më 18 nëntor 2018.

 Fra Tome Bushpreni