Letër nga Kongregata e Instituteve të Jetës së Kushtuar dhe e Shoqërive të Jetës Apostolike

drejtuar të gjithë të kushtuarve në mbarë botën.

 

Letrën nga Kongregata në PDF e gjeni poshtë të bashkëngjitur në gjuhën shqipe dhe italiane. 

Download
AL - Letra nga Kongregata .pdf
Adobe Acrobat Document 336.3 KB
Download
IT - Letra nga Kongregata.pdf
Adobe Acrobat Document 83.6 KB