Lista e ipeshkvijve

- të cilët janë zgjedhur nga Urdhri françeskan dhe janë dërguar për ta udhëhequr Kishën lokale në Shqipëri - 

Fra Angelo Massafra

(1997) - Ip. i Rrëshenit, e pastaj Arqip. i Shkodrës

Fra Hile Kabashi

(1997) - Ip., Adm. Ap. i Jugut të Shqipërisë (Vlorë)

Fra Robert Ashta

(1993) - Ip. i Pultit

Fra Vinçenc Prennushi

(1936) - Ip. i Sapës, e pastaj Arqip. i Durrësit

Fra Bernardin Shllaku

(1911) - Ip. i Pultit

Fra Leonard Deda

(1905) - Ip. i Lezhës

Fra Gabriel Neviani

(1893) - Ip. i Sapës

Fra Nikolla Marconi

(1891) - Ip. i Pultit