Download
STATUTET E RINISË FRANÇESKANE SHQIPTARE
Statutet e Rinisë Françeskane Shqiptare, Fytyra Jonë, janë nxjerrë nga Kushtetuta e Urdhrit Françeskan Shekullar (Terciarët), nga Statutet Ndërkombëtare të RiFra-s dhe janë të përshtatura për realitetin tonë në Shqipëri.
STATUTET E RINISË FRANÇESKANE SHQIPTARE.
Adobe Acrobat Document 334.7 KB