E marta e 9-të e shna Ndout

 

 

 

 

O Shenjt Mrekullibërës,

Zoti të dha hirin

t’i ngjitësh prap për trup

gjymtyrët e këputura,

mos premto të bëhem gjymtyrë e prerë

nga dashuria e Zotit  dhe  e Kishës.