Arkidioqeza i Tivarit

IPESHKVI DIOQEZAN

 

 

Sh. Tij Mons. Rrok Gjonlleshaj, arqipeshkëvKisha "Shna Ndou" - Tuz

Kisha "Shën Demetri" - Koja e Kuçit

Fra Mirash Marinaj, guardian dhe famullitar

 

Kisha "Amësia e Zojës së Bekuar" - Hot

Fra Fran Dushaj, famullitar

 

Kisha "Shën Martin" - Grudë

Kisha " Zoja Rruzare" - Triesh

Fra Kolë Mitri, famullitar