Arkidioqeza metropolitane Shkodër-Pult

IPESHKVI DIOQEZAN

 

Sh. Tij Mons. Angelo Massafra, OFM, arqipeshkëv
Kisha "Shën Françesku" - Shkodër (Gjuahdol)

Fra Aleksandër Tanushi, guardina dhe rektor i kishës

 

Kisha  "Zoja Rruzare" - Shkodër (Arra e Madhe)

Fra Gazmend Tinaj, guardian dhe famullitar

Fra Dedë Gjoka, zv. famullitar

 

Kisha "Shën Pjetri dhe Pali" - Bajzë

Fra Valentin Rroku, guardian dhe famullitar

Fra Bec Pecaj, zv. famullitar

 

Kisha "Shën Marku" - Kastrat

Fra Vilson Bujaj, administrator famullitar

 

Kisha "Shën Nikolla", Selcë - Kelmend

(famulli, dhe kishat filiale: Vermosh, Lëpushë, Tamare, Vukël, Grabom, Brojë, Nikç)

Fra Gjon Kalaj, famullitar

 

Kisha "Shna Ndou" - Theth-Shalë-Shosh

Fra Aurel Gjerkaj, famullitar