Dioqeza e Prizren-Prishtinit

IPESHKVI DIOQEZAN

 

Sh. Tij Mons. Dodë Gjergji, ipeshkëvKisha "Shën Pjetri dhe Pali" - Gjakovë*

Fra Ndue Kajtazi, guardian dhe famullitar

Fra  Anton Nua, zv. famullitar

Fra Ambrzo Ukaj, zv. famullitar

Fra Lovro Gavran, zv. famullitar

Fra Hil Kabashi, zv. famullitar

Fra Vinçenc Kajtazi, zv. famullitar

Fra Aleksandër Tanushi, zv. famullitar

 

* Që nga viti 1925 fretërit e Kosovës i takojnë Provincës Françeskane të Bosnjës (Sarajevë).