Dioqeza e Lezhës

IPESHKVI DIOQEZAN

 

 

Sh. Tij Mons. Ottavio Vitale, RCJ, ipeshkëvKisha "Zoja Nunciatë" - Lezhë

Fra Valentin Rroku, guardian dhe famullitar