Dioqeza e Sapës

IPESHKVI DIOQEZAN

 

 

Sh. Tij Mons. Simon Kulli, ipeshkëvKisha "Shën Gjergj" - Iballe

Fra Aleksandër Tanushi, administrator

 

Kisha "Lindja e Zojës" - Troshan

Famullia e Troshanit është "in solidum"

(Fra Vitor Demaj, fra Kolë Thaqi dhe fra Marko Ešegović)