Letër nga Kongregata për kultin Hyjnor dhe për disiplinën e sakramenteve (II):

- DEKRET Në kohën e Covid-19 (II), 25.03.2020

Letër nga Kongregata për kultin Hyjnor dhe për disiplinën e sakramenteve:

- DEKRET Në kohën e Covid-19, 19.03.2020

Letër nga Kongregata e Instituteve të Jetës së Kushtuar dhe e Shoqërive të Jetës Apostolike:

- drejtuar të gjithë të kushtuarve në mbarë botën, 16.03.2020